ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România și SUA vor coordona sprijinul pentru mass-media și societatea civilă din R. Moldova

19:59 | 23.02.2023 Categorie: Externe

București, 23 feb. /MOLDPRES/. Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu, a avut astăzi o întrevedere cu o delegație a Comitetului Relații Externe a Senatului Statelor Unite ale Americii, transmite MOLDPRES.

Potrivit DRRM, discuțiile au vizat proiectele pe care departamentul le desfășoară în Republica Moldova, dar și sprijinul constant pe care îl oferă România. De asemenea, s-a discutat despre ajutorul pe care DRRM l-a coordonat pentru refugiații ucraineni din Moldova.

„Am convenit să găsim sinergii în ce privește efortul de a sprijini în special mass-media și societatea civilă, dar și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova per ansamblu”, a declarat Adrian Dupu.

Foto: DRRM

img23001510

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!