ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Apărării monitorizează toate evenimentele care au loc în stânga Nistrului

13:28 | 24.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. În contextul informațiilor care circulă în spațiul online, privind eventualele provocări ale Ucrainei în regiunea din stânga Nistrului, Ministerul Apărării a anunțat că monitorizează toate evenimentele, acțiunile și schimbările care au loc în regiune și pe teritoriul controlat de regimul de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în prezent, nu există amenințări directe la adresa securității militare a statului.

“Ministerul conlucrează cu toate celelalte autorități de securitate ale statului ca, împreună, să prevenim orice tentativă de destabilizare, să menținem pacea și stabilitatea în țară, astfel încât cetățenii noștri să fie în siguranță. Efectivul Armatei Naționale din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii din Zona de Securitate activează în regim normal”, se spune în comunicatul emis de MA.

img23001531

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!