ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat iar una a ajuns la spital în urma unui incendiu produs în capitală

11:54 | 28.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat și o femeie în vârstă de 73 și, respectiv, 54 de ani au murit iar o femeie de 74 de ani a ajuns la spital în urma unui incendiu care a mistuit un apartament din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de astăzi pompierii din Chișinău au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament de pe str. Alba Iulia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:37.

La fața locului au fost trimise patru echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului cu suprafața de 50 m2. În timpul intervenției, pompierii au reușit să evacueze din interiorul locuinței o femeie în vârstă de 74 de ani, care a fost preluată de serviciul de asistență medicală urgentă. Totodată, angajații IGSU au extras două persoane decedate, un bărbat și o femeie în vârstă de 73 de ani și, respectiv, 54 de ani.

Incendiul a fost lichidat către ora 05:56. Cauza și circumstanțele producerii lui urmează a fi stabilite.

Datele IGSU arată că în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc.

Foto: IGSU

img23001616

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!