ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Traseul Stăuceni – Chișinău pe direcția de deplasare spre capitală este blocat

12:51 | 28.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Poliția Republicii Moldova a anunțat că traseul Stăuceni – Chișinău pe direcția de deplasare spre capitală este în prezent blocat, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, drumul a fost blocat de persoane care intenționau să ajungă în centrul capitalei.

“Precizăm că asemenea acțiuni nu pot fi acceptate, în contextul în care această arteră este una importantă de legătură cu capitala, iar restul cetățenilor nu ar trebui să fie deranjați în timpul deplasării, în principal serviciile speciale de urgență. Persoanele care au blocat accesul refuză să se conformeze cerințelor Poliției”, se spune in comunicatul emis de poliție.

Oamenii legii anunță că în prezent șoferii sunt redirecționați spre șoseaua Balcani.

Mai multe autocare cu simpatizanți ai unor formațiuni de opoziție intenționau să ajungă astăzi în capitală pentru un protest.

Foto: IGP

img23001620

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!