ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului Maia Sandu se va întâlni cu președintele Greciei

13:02 | 28.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Șefa statului Maia Sandu se va întâlni mâine cu președintele Greciei, Katerina Sakellaropoulou, care va sosi într-o vizită oficială la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, la ora 10.45, imediat după întrevedere, va fi semnat un memorandum între Ministerele de Externe ale celor două țări pentru o mai bună cooperare în instruirea diplomaților, iar la ora 11.00 cele două șefe de stat vor susține declarații de presă. 

Relaţiile diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Elenă au fost stabilite la 27 martie 1992. Actualul cadru juridic bilateral include 25 de acorduri.

img23001625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!