ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au îndemnat conducătorii auto să evite centrul capitalei

15:00 | 28.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Oamenii legii au îndemnat conducătorii auto să evite centrul capitalei, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), solicitarea este făcută în contextul în care bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și A. Pușkin a fost blocat de simpatizanți ai unor formațiuni de opoziție, care au organizat astăzi un protest în centrul capitalei.

IGP a precizat că, în prezent, persoanele încearcă forțarea cordonului format din polițiști pentru a ajunge în Piața Marii Adunări Naționale.

Totodată, transportul public a fost redirecționat pe străzile adiacente.

De asemenea, oamenii legii au anunțat că traseul Stăuceni – Chișinău pe direcția de deplasare dinspre capitală a fost deblocat. În prezent, polițiștii dirijează traficul rutier.

img23001631

img23001631

img23001631

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!