ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE nu deține informații despre moldoveni care ar fi avut de suferit în urma accidentului feroviar produs în Grecia

15:48 | 01.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a anunțat astăzi că nu deține informații despre cetățeni moldoveni care ar fi avut de suferit în urma accidentului feroviar produs între un tren marfar și unul de pasageri, în apropierea orașului Larissa, Grecia, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor preliminare obținute de către Ambasada țării noastre de la Atena, în urma impactului, 36 de persoane au decedat, iar 66 au fost rănite. În prezent, responsabilii de la ambasadă rămân în contact cu autoritățile elene pentru a acorda asistență în funcție de solicitări.

În cazul în care este necesară acordarea unei asistențe din partea misiunii diplomatice, cetățenii pot apela la numărul de telefon: +30 699 793 9458. Adresa Ambasadei Republicii Moldova în Grecia este: 20, G. Bakou str., Athens. Site-ul misiunii diplomatice poate fi accesat pe adresa: https://grecia.mfa.gov.md/

Foto: twitter.com

img23001679

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!