ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu l-a felicitat pe Maestrul Eugen Doga cu prilejul zilei sale de naștere

16:06 | 01.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Șefa statului Maia Sandu a transmis astăzi un mesaj în care vorbește despre Mărțișor ca un simbol al renașterii și al păcii, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Prima zi a primăverii ne aduce Mărțișorul - un semn al renașterii naturii, prin care sărbătorim primăvara, speranța unui nou început, viața. În această perioadă grea, marcată de războiul sângeros din Ucraina, Mărțișorul devine și un adevărat simbol al Păcii și al grijii față de cei apropiați”, a spus președintele Maia Sandu.

Totodată, șefa statului i-a urat multă sănătate compozitorului Eugen Doga, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

„În Republica Moldova, primăvara începe și cu o simfonie a sufletului - astăzi este ziua de naștere a Maestrului Eugen Doga și îi urez, cu acest prilej, multă sănătate și energie pentru a-și continua misiunea creatoare. Suntem norocoși să fim contemporani cu acest geniu al muzicii, a cărui creație este un adevărat mesager al iubirii și păcii. La mulți ani, Maestre!”, a conchis Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23001681

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!