ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a discutat cu președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu

18:51 | 01.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a avut astăzi o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Oficialii au discutat despre proiectele destinate Republicii Moldova, accentuând necesitatea implicării comune în depășirea provocărilor generate de contextul regional, astfel încât cetățenii din cele două state să resimtă cât mai puțin efectele crizelor. 

Părțile au făcut un schimb de opinii privind riscurile cu care se confruntă țara noastră și eforturile Guvernului de la Chișinău pentru menținerea păcii și stabilității în țară. „Suntem recunoscători pentru suportul acordat Republicii Moldova în toate domeniile, dar în mod special pentru faptul că susțineți ferm dezideratul nostru de a ne ancora în spațiul european”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

La rândul său, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a reiterat că România va rămâne un susținător ferm al reformelor necesare procesului de aderare a Republicii Moldova la familia europeană. „Vom găsi în continuare modalități de a vă sprijini, inclusiv în baza experienței noastre. Pentru Republica Moldova nu există o altă cale de dezvoltare decât integrarea în Uniunea Europeană, iar noi suntem deschiși să vă ajutăm în acest proces”, a declarat oficialul român.

Foto: Guvern

img23001689

img23001689

img23001689

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!