ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pacea și prietenia au fost cântate la Președinție în limbile română și găgăuză

21:11 | 01.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. În prima zi de primăvară, instituția prezidențială a fost vizitată de un grup de copii și profesori din Ceadîr-Lunga, vizitatorii fiind primiți de către președintele Maia Sandu și angajații Președinției, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„În prima zi de martie, ne-am bucurat să-i avem în vizită la Președinție pe copiii de la Centrul de Cultură din Ceadîr-Lunga, împreună cu profesorii lor, care ne-au cântat în limbile română și găgăuză despre pace și prietenie”, a spus Maia Sandu.

Totodată, șefa statului a apreciat talentul copiilor care au împletit mărțișoare pentru a le oferi în dar gazdelor de la Președinție.

„Entuziasmul și generozitatea lor și a profesorilor din acest început de primăvară ne dau speranța că prin bunătate, prietenie și grijă unii față de alții vom reuși să depășim împreună, cu bine, această perioadă complicată prin care suntem nevoiți să trecem acum”, a subliniat președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23001692

img23001692

img23001692

img23001692

img23001692

img23001692

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!