ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

21:14 | 01.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Un schimb de opinii despre situația la nivel regional și principalele provocări cu care se confruntă regiunea noastră a fost făcut astăzi în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală, Principele Radu, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

Casa Regală a României este un susținător sincer și dezinteresat al dezvoltării Republicii Moldova. În context, șeful Cabinetului de miniștri, Dorin Recean, i-a mulțumit Principelui Radu pentru organizarea la Chișinău a Forumului economic „Investiții, Dezvoltare, Integrare Europeană”, la care au participat peste 200 de potențiali investitori din România și Polonia.

„Este un proiect economic menit să încurajeze întâlnirile directe dintre instituțiile și companiile moldovenești și posibilii investitori din România. Sper ca asemenea evenimente să impulsioneze investițiile Republica Moldova”, a spus șeful Executivului.

Premierul Dorin Recean a mai discutat cu Familia Regală despre acțiunile în susținerea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană precum şi dezvoltarea unor proiecte în domeniul educației, economiei, culturii și responsabilității sociale în Republica Moldova.

Foto: Guvern

img23001693

img23001693

img23001693

img23001693

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!