ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

12:20 | 02.03.2023 Categorie: Comunicate

Serviciul Fiscal de Stat organizează seminare de instruire pentru contribuabili în perioada 06-17 martie 2023

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat va organiza, în perioada 06-17 martie 2023, mai multe seminare de instruire cu participarea contribuabililor. Graficul desfășurării seminarelor este publicat pe pagina-web a instituției.

Seminarele de instruire vor fi organizate prin intermediul aplicației Zoom și vor fi moderate de către angajații subdiviziunii responsabile de metodologia impozitelor și taxelor - autori de articole în reviste de specialitate și co-autori ai cadrului de reglementare.

Seminarele se vor axa pe modificările și completările Codului Fiscal, efectuate prin Legea nr. 356 din 29.12.2022 pentru modificarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial nr. 456-459/30.12.22 art. 813, în vigoare din 01.01.2023), precum și pe subiectele specifice recepționate de la contribuabili.

Contribuabilii care doresc să participe la seminarele respective, sunt îndemnați să se înregistreze la compartimentul „Seminare” de pe pagina-web a SFS, accesând următorul link: https://sfs.md/ro/seminare și completând formularul aferent seminarului dorit cu datele de contact.

Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate.

De asemenea, SFS încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

Reamintim că autoritatea fiscală are drept prioritate oferirea asistenței și consultanței fiscale contribuabililor, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!