ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Academia „Ștefan cel Mare” a lansat proiectul Academia „Junior Club”

15:17 | 02.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Academia „Ștefan cel Mare” a lansat astăzi proiectul Academia „Junior Club” și Cursul integrat de dezvoltare personală și cognitiv-aplicativă „Itinerarul siguranței”, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituției, proiectul este destinat elevilor instituțiilor de învățământ școlar. Acesta demarează prin desfășurarea Cursului integrat de dezvoltare personală și cognitiv-aplicativă „Itinerarul siguranței”, care se va axa pe abordarea aspectelor privind siguranța și problemele existente în societatea contemporană, precum și oferirea soluțiilor prin prisma experienței și competenței profesionale ale pedagogilor și specialiștilor din diverse domenii de activitate.  

Cursul include tematica specificului de activitate al instituțiilor din sistemul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Astfel, partenerii de proiect, angajații experimentați, precum și formatorii delegați, împreună cu colegii de la academie, vor avea posibilitatea să transmită copiilor informații, cunoștințe și aptitudini menite să asigure creșterea tinerei generații într-un mediu protejat.

Proiectul Academia „Junior Club”, susținut de conducerea MAI, va fi pilotat pe parcursul lunilor martie-mai curent, perioadă urmată de etapa de implementare.

Foto: Academia „Ștefan cel Mare”

img23001715

img23001715

img23001715

img23001715

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!