ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 100 de companii participă la expoziția BEAUTY inaugurată la Moldexpo

17:40 | 02.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Peste 100 de companii din Republica Moldova, Italia, Turcia și Ucraina își prezintă produsele la cea de-a XXV-a ediție a expoziției Beauty, care a fost inaugurată astăzi la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”. Evenimentul se va desfășura până la 5 martie, transmite MOLDPRES.

În prima zi a evenimentului, mulți vizitatori au reușit deja să se familiarizeze cu inovațiile din domeniul frumuseții prezentate de participanții celei mai mari expoziții de produse cosmetice, parfumerie, instrumente, materiale și mobilier pentru frizerii și saloanele de frumusețe.

Expoziția se desfășoară în două pavilioane ale Moldexpo, ocupând o suprafață de 5000 de metri pătrați. La eveniment sunt prezentate circa 1000 de branduri din întreaga lume. Vizitatorii expoziției Beauty pot să studieze noile produse din industria de profil și să obțină sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Aceștia pot testa, compara și cumpăra produse prezentate atât de producători autohtoni, cât și ale unor branduri cu renume mondial.

Totodată, vizitatorii vor avea posibilitatea de a afla mai multe informații despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, al echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori și vor putea alege aparate profesionale și mobilier specializat.

Participanții și oaspeții expoziției au fost salutați de directorul general CIE Moldexpo, Carolina Chiper. „Ne bucură interesul mare față de expoziție. Aici vin angajații din domeniu pentru a învăța de la profesioniști secretele măiestriei de înfrumusețare. Moda și frumusețea sunt cele mai capricioase domenii, iar expoziția Beauty a devenit un laborator care dictează moda. La expoziție sunt lansate noutățile și tendințele cele mai actuale. Beauty este cu adevărat oglinda care reflectă succesele industriei frumuseții”, a menționat Carolina Chiper.

Expoziția BEAUTY-2023 se va desfășura până pe 5 martie inclusiv, între orele 10:00 și 18:00.

img23001733

img23001733

img23001733

img23001733

img23001733

img23001733

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!