ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Didier Reynders, Comisarul european pe justiție

17:09 | 02.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat azi la Chișinău cu Comisarul european pe justiție, Didier Reynders, despre mersul reformei justiției din țara noastră, comunică MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat pentru agenție că șefa statului a vorbit și despre rezistența la schimbare pe care o depun anumiți oameni din sistem și a reconfirmat determinarea noastră de a face legea egală pentru toți.

„Uniunea Europeană ne va susține în continuare în eforturile noastre de curățare a justiției și de consolidare a instituțiilor care să combată corupția. Cei care nu apreciază aceste eforturi sunt persoanele compromise din justiție. Dar noi vom continua să schimbăm lucrurile în acest sistem și vom lucra cu cei care sunt gata de schimbare și vor ca justiția moldovenească să-și recapete încrederea cetățenilor și să pună legea în capul mesei”, a subliniat șefa statului.

Foto: Președinție

img23001734

img23001734

img23001734

img23001734

img23001734

img23001734

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!