ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un troleibuz a luat foc pe o stradă din Bălți

11:51 | 03.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Pompierii din nordul țării au intervenit astăzi la Bălți după ce un troleibuz a fost afectat de un scurt circuit și a luat foc. Pasagerii nu au avut de suferit și au coborât din vehicol până la venirea angajaților IGSU, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, incidentul a fost înregistrat pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:28. Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri, care au stabilit că s-a produs un scurt circuit în distribuitorul energiei electrice. Flăcările nu au obținut răspândire, fiind lichidate către ora 07:48.

Pasagerii din mijlocul de transport s-au evacuat de sine stătător, până la intervenția pompierilor. În urma incidentului nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Datele IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!