ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii din Florești au ridicat peste 16 kg de marijuană

14:09 | 03.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, oficiul „Nord,” au ridicat de la un locuitor al raionului Florești o cantitate de circa 16 kg droguri de tip marijuana, estimată pe piața neagră la peste 3,2 milioane lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției, captura a urmat celor 25 de percheziții desfășurate în primele trei zile ale lunii martie. Drogurile erau crescute într-un sat din raion, în scopul punerii lor în vânzare. Acestea au fost ridicate de la domiciliul unuia din membrii activi ai unui grupul infracțional. Bănuitul a fost reținut și ulterior procurorii PCCOCS au depus demers la Judecătoria Bălți, pentru plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!