ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Național al Tineretului din Moldova 

17:30 | 03.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Angajamentul Guvernului de a susține politicile pentru tineret și a promova interesele generației tinere a fost confirmat de prim-ministrul Dorin Recean la întrevederea cu reprezentanții Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM), informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, premierul a subliniat importanța implementării programelor de tineret, cu accent pe cultivarea spiritului antreprenorial, și promovării, în rândul tinerilor, a posibilităților oferite de mediul de afaceri.

„Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului oferă deja facilități extinse în vederea valorificării potențialului antreprenorial al tinerilor. Pe viitor, ne dorim să creăm cât mai multe oportunități de acest fel. Totodată, punem accent pe calitatea educației și mizăm pe susținerea CNTM în procesul de reformare a acestui domeniu. Trebuie să încurajăm tinerii să învețe, iar prin colaborarea între Guvern și societatea civilă să le oferim acces la cele mai relevante instruiri”, a spus premierul Dorin Recean, specificând programele în domeniile cercetării și inovării.

La rândul lor, reprezentanții CNTM au menționat că vor susține eforturile Executivului și vor ajuta la realizarea obiectivelor stabilite în beneficiul tinerilor și a procesului de aderare la Uniunea Europeană a Republicii Moldova.

Foto: Guvern

img23001771

img23001771

img23001771

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!