ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În mai, la Chișinău va fi inaugurată Ambasada Regatului Țărilor de Jos

16:11 | 06.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere de rămas-bun cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, cu reşedința la București, Roelof van Ees, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Șeful Legislativului i-a mulțumit diplomatului pentru susținerea oferită de-a lungul timpului Republicii Moldova în ceea ce ține de consolidarea democrației și a bunei guvernări, dar și pentru ajutorul oferit în ultimii ani.

„În mai, urmează a fi inaugurată Ambasada Regatului Țărilor de Jos la Chișinău. Această decizie a autorităților de la Haga va spori contactele noastre bilaterale, în mod special pe dimensiunea de comerț și va fortifica parteneriatele sectoriale în parcursul nostru de integrare europeană”, a menționat Igor Grosu.

Președintele Parlamentului i-a urat succes diplomatului, exprimându-și încrederea că va fi consolidată relația dintre cele două țări în vederea dezvoltării și modernizării Republicii Moldova.

Foto: Parlament

img23001814

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!