ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos

10:00 | 07.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, cu reședința la București, E.S. Roelof van Ees, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului a salutat decizia Țărilor de Jos de a deschide din luna mai o Ambasadă la Chișinău, menționând că ne dorim o cooperare mai strânsă în domenii cheie precum agricultura și sectorul energiei regenerabile, dar și continuarea sprijinului la dezvoltarea statului de drept și a bunei guvernări în Republica Moldova.

Maia Sandu i-a mulțumit diplomatului, aflat la sfârșit de mandat, pentru aportul său la dezvoltarea bunelor relații între țările noastre.

Foto: Președinție

img23001833

img23001833

img23001833

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!