ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termoelectrica recomandă reglarea temperaturii în blocurile locative

12:19 | 10.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Termoelectrica face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea temperaturii în locuințe, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea unui supraconsum de energie termică. Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate din ultimele zile, transmite MOLDPRES.

Termoelectrica a precizat că furnizează energie termică până la branșamentul blocului, iar în caz de necesitate  locatarii pot solicita intervenția gestionarului fondului locativ în vederea prevenirii supraîncălzirii caloriferelor. 

Termoelectrica oferă, de asemenea, sprijin consultativ gestionarului blocului în reglarea și ajustarea consumului de energie termică. Sprijinul poate fi solicitat la sediile teritoriale, la Centrul de apel al Termoelectrica (la numerele de telefon 1300; 022447-447), sau accesând pagina web a Termoelectrica.

Potrivit meteorologilor, mâine vremea se va menține caldă, iar de duminică temperaturile vor mai scădea ușor. 

Foto: stiri.md

img23001935

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!