ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii Armatei Naționale vor efectua trageri de instrucție

17:43 | 13.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Efectivul în termen și pe contract al Armatei Naționale va executa în perioada 13-17 martie, trageri de instrucție la poligoanele militare din nordul și centrul țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, astfel, în cadrul ieșirilor de campanie, militarii vor executa trageri din armamentul de infanterie, conform Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.

În acest context, Ministerul Apărării informează populația cu privire la mișcarea unităților de tehnică militară pe drumurile naționale și roagă cetățenii să nu distribuie în spațiul online imagini foto sau video cu vehiculele din dotarea Armatei Naționale pentru a preveni apariția știrilor false.

Foto: army.md

img23002005

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!