ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antreprenorii pot aplica la Programul de instruire „Academia exportatorilor”, organizat de CCI

09:50 | 14.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova va organiza în perioada 4-27 aprilie Programul de instruire „Academia exportatorilor”. Antreprenorii pot depune dosarele de participare până la data de 28 martie, transmite MOLDPRES.

Potrivit CCI, obiectivul de bază al programului de instruire este de a oferi participanților cunoștințe noi necesare dezvoltării unei afaceri de succes, orientate spre export, prin sporirea abilităților teoretice și practice ale personalului implicat în activități de marketing și export.

„Academia exportatorilor” include o serie de instruiri tematice referitor la marketingul internațional, reglementările și procedurile vamale de export, elaborarea și negocierea contractului de export, accesul la surse de finanțare pentru export. 

La Program pot participa proprietarii, directorii și managerii comerciali, responsabili de activitățile de export în întreprinderile din orice sector al economiei naționale. Seminarele vor fi organizate atât în format online, cât și cu prezență fizică. Durata totală a cursului este de 40 de ore academice. Prezentările și înregistrările video ale cursurilor vor fi transmise gratuit tuturor participanților.

Persoanele interesate de obținerea noilor cunoștințe și dezvoltarea abilităților practice de gestionare a activităților de export vor completa formularul de participare până pe data de 28 martie, accesând link-ul: https://forms.gle/pMQpdejbUMnRpB6D9.

Foto: CCI

img23002017

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!