ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO „Moldpres” își va reinaugura sala de conferințe

12:13 | 14.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. IP AIS „Moldpres” și-a renovat sala de conferințe și ea va fi accesibilă din 15 martie pentru doritorii de a organiza conferințe, seminare sau întrevederi, comunică MOLDPRES.

Sala care are o capacitate de 50 de persoane este dotată conform standardelor, cu lumini, microfoane, tablă și proiector, internet și Wi-Fi.

“Renovarea sălii de conferințe a Agenției Informaționale de stat „Moldpres” este una din prioritățile asupra căreia am lucrat în primele luni ale anului, pentru a fi readaptată la necesitățile clienților, dar și pentru a putea relua activitatea de oferire în chirie. Urmează să definitivăm toate aspectele organizatorice, astfel încât orice doritor să poată solicita și beneficia de servicii de calitate odată cu închirierea sălii de conferințe. Suntem dispuși să avem o conlucrare fructuoasă cu orice client, iar ofertele de preț pentru închiriere sunt mai mult decât avantajoase”, a menționat directorul instituției Petru Beregoi.

De asemenea, directorul AIS  „Moldpres” a precizat că în scurt timp instituția finalizează și lucrările de organizare și amenajare a unui studiou FOTO/VIDEO, care va fi utilizat în beneficiul activității instituției.

Pentru a obține oferta și tarifele de închiriere a sălii de conferințe, doritorii pot apela la numerele de telefon: 022-23-43-30, mob: 060300707.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!