ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit mai mulți secretari de stat

10:25 | 15.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Guvernul a numit la ședința de astăzi secretari de stat la mai multe ministere, transmite MOLDPRES.

Astfel, Veronica Arpintin a fost numită secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Totodată, Angela Țurcanu va asigura interimatul funcției de secretar general de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR). În cadrul aceluiași minister, pentru funcția de secretar de stat a fost propusă Natalia Eremia.   

Tot astăzi, Guvernul a acceptat demisia lui Constantin Borosan din postul de secretar de stat la MIDR și numirea acestuia în aceeași funcție la Ministerul Energiei. Alte două posturi de secretar de stat la același minister nou-creat vor fi ocupate de Carolina Novac și Cristina Pereteatcu.

La ședința de astăzi, Cabinetul de miniștri a acceptat și cererea de demisie a lui Marin Ciobanu din funcția de director general al Agenției de Investiții. 

img23002064

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!