ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Letone în țara noastră

13:50 | 15.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Letone în țara noastră, Uldis Mikuts. Oficialii au discutat despre agenda vizitei la Chișinău a președintelui Parlamentului Letoniei, Edvards Smiltens, care va avea loc săptămâna viitoare, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

„În urma vizitei, ne propunem să intensificăm relațiile de cooperare interparlamentară cu Letonia și totodată suntem interesați în preluarea bunelor practici legislative în domenii precum buna guvernare, dezvoltarea regională, combaterea corupției sau securitatea informațională. Noi avem deja colaborări în aceste domenii, dar am vrea să le extindem, în beneficiul cetățenilor”, a menționat șeful legislativului Igor Grosu.

În cadrul întrevederii, președintele Parlamentului a mulțumit diplomatului leton pentru susținerea activă a țării noastre de-a lungul anilor în parcursul nostru european și agenda de reforme, atât pe plan bilateral, cât și în discuțiile la nivel european.

Foto: Parlament

img23002082

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!