ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANSC are un nou director

12:25 | 16.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Angela Nani a fost numită astăzi de Legislativ în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor – director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), comunică MOLDPRES.

Candidatura Angelei Nani a fost propusă în plenul Parlamentului de Comisia economie, buget și finanțe, urmare a desfășurării concursului pentru selectarea candidatului la funcția de director general al ANSC.

Angela Nani este licențiată în management informațional și are diplome de master în științe politice și în drept. Aceasta activează la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor din anul 2017 și ocupă funcția de director general interimar al instituției.

Tot astăzi Legislativul a numit un nou membru al Curții de Conturi. Alexandru Munteanu a fost numit în funcție pe o perioadă de cinci ani.

În conformitate cu Legea privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova, membrii instituției se numesc de Parlament cu votul majorității deputaților aleși, pe un termen de cinci ani, la propunerea președintelui Curții de Conturi.

Foto: Parlament

img23002113

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!