ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Șoldănești a murit în urma unui incendiu care i-a mistuit locuința

10:01 | 17.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 49 de ani din Șoldănești a murit carbonizată după ce un incendiu provocat de o țigară nestinsă i-a mistuit apartamentul, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în după amiaza zilei de 16 martie, pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament din orașul Șoldănești. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:49.

Pentru lichidarea incendiului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri, care a stabilit la fața locului că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale dintr-o odaie cu suprafața de 18 m2. Incendiul a fost lichidat către ora 16:06. În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 49 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, specialiștii au stabilit că cel mai probabil incendiu s-a produs din cauza imprudenții în timpul fumatului.

În acest context, IGSU îndeamnă populația să respecte regulile antiincendiare. O țigara aprinsă, aruncată la întâmplare poate mocni, iar ulterior să aprindă suprafețe.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!