ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

10:45 | 17.03.2023 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Ismail și str. Ciuflea

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 17.03.2023 (ora 21:00) - 19.03.20 (06:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Ismail și str. Ciuflea, inclusiv la intersecțiile, str. 31 August 1989 - str. Ismail și str. Lev Tolstoi - str. 31 August 1989.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989.

În perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

· Traseul rutei de troleibuz nr. 9 se modifică după cum urmează: de pe str.

Miorița pe str. Grenoble pe bd. Traian, bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

· Traseul rutei de troleibuz nr. 13 se prescurtează până pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iurii Gagarin.

· Traseul rutei de troleibuz nr. 17 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurii Gagarin.

· Traseul rutei de troleibuz nr. 20 se modifică după cum urmează: retur: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Vasile Alecsandri pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

· Traseul rutei de troleibuz nr. 36 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

· Taseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit, retur: de pe str. Ismail pe str. București, str. Armenească, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

· Taseul rutei de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail, pe str. Lev Tolstoi, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail.

· Traseul rutei de autobuz nr. 23 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi.

Microbuze:

· Traseul rutei de microbuz nr. 113 se modifică după cum urmează: de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

· Traseele rutelor de microbuz nr. 120, 169, 186 și 191 se modifică după cum urmează: tur: de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit, retur: de pe str. Ismail, pe str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!