ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Codul galben de pericol terorist în regiunea transnistreană a fost prelungit până pe 19 mai

14:37 | 17.03.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Autoritățile autoproclamatei rmn au prelungit Codul galben de pericol terorist până la 19 mai 2023, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui ordin al pretinsului lider al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, pericolul terorist în stânga Nistrului va fi monitorizat încă pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu 21 martie.

Avertizarea de pericol terorist a fost lansată în stânga Nistrului la începutul lunii mai 2022, când în regiune s-au produs mai multe serii de împușcături. Tot atunci au fost anulate activităţile prilejuite de Ziua Victoriei pe 9 mai şi examenele de absolvire. Periodic avertizarea a fost prelungită. 

img23002181

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!