ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală se desfășoară campania de salubrizare de primăvară

09:22 | 18.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. În capitală se desfășoară campania de salubrizare de primăvară, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei Chișinău, conducătorii întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ și cei ai asociațiilor de locatari vor asigura colectarea și evacuarea frunzelor uscate din curțile de bloc și terenurile aferente acestora. Totodată, persoanele sunt îndemnate să evite depozitarea deșeurilor menajere peste frunze.

Muncitorii vor face curățenie la locurile de joacă pentru copii și terenurile de sport din curțile blocurilor, pe teritoriul și în jurul platformelor de colectare a deșeurilor menajere.

Municipalitatea a îndemnat locuitorii capitalei, agenții economici, instituţiile publice și gestionarii de imobile să participe la curăţenia de primăvară pentru a avea un oraș curat și îngrijit.

Acţiunile de amenajare şi salubrizare se vor desfășura până la data de 14 aprilie.

Foto: primăria capitalei

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!