ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Teatrul „Licurici” va avea loc avanpremiera piesei „Vulpița șmecherița”

12:23 | 20.03.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 mar. /MOLDPRES/. La Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” va avea loc avanpremiera piesei „Vulpița șmecherița”, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a subliniat că piesa va fi jucată miercuri, 22 martie, la ora 11.00.

„Către Ziua Internațională a Păpușarului și Ziua Mondială a Teatrului, ne propunem să venim cu o nouă premieră în trupa română - „Vulpița șmecherița”. Un spectacol vesel, muzical, interactiv și educativ pentru categoria de vârstă de 3 ani și mai mult. În acest mod serbăm actorul păpușar și îi dorim multă sănătate, inspirație, proiecte noi interesante, spectatori fideli și aplauze!”, a menționat Ala Toma.

Adaptarea scenică a piesei a fost realizată de Ion Diviza, coloana sonoră - Alexandru Decusar, coregrafia - Marta Madan, regia - Vasile Clichici.

Biletele pot fi procurate la casa teatrului sau online.

Foto: Teatrul „Licurici”

img23002223

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!