ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a avut o întrevedere cu o delegație poloneză

19:41 | 22.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu a discutat cu Paweł Kowal, membru al Parlamentului polonez, vicepreședintele Comisiei politică externă, Jacek Czaputowicz, fost ministru de Externe al Poloniei, Karol Przywara, șeful fundației Caucaz, Bartłomiej Kot, director de program, Forumul de Securitate din Varșovia, Ihor Havrylyuk, asistent de advocacy, Fundația Pulaski, Tomasz Smura, director de cercetare la aceeași Fundație, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

Ministrul Nicu Popescu a adresat mulțumiri autorităților poloneze pentru sprijinul acordat procesului nostru de aderare la Uniunea Europeană. Republica Moldova și Polonia sunt țări apropiate iar consolidarea dialogului, pe toate domeniile de cooperare, este preocuparea constantă a diplomațiilor țărilor noastre. 

Oficialii au discutat și despre pregătirile pentru Summit-ul Comunității Politice Europene, care va fi găzduit de țara noastă pe 1 iunie.

Foto: MAEIE

img23002325

img23002325

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!