ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost scos dintre fiarele unui automobil implicat într-un accident

09:37 | 23.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost scos dintre fiarele unui automobil implicat într-un accident produs în apropierea localității Leușeni. Pentru descarcerarea tânărului au intervenit două echipe de salvatori, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, accidentul a avut loc în seara zilei de 22 martie pe traseul M1 „Chișinău-Leușeni” în apropiere de localitate. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri pentru lucrări de descarcerare.

Salvatorii au reușit să descarcerare din fiarele unui vehicul un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta s-a ales cu diverse traumatisme, iar după misiune a fost preluat de urgență de un echipaj de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs între două autoturisme de modele „Scoda Fabia” și „VW Tiguan”. Alte persoane nu au avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele competente.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!