ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

08:19 | 24.03.2023 Categorie: Comunicate

Agențiile Națiunilor Unite din R. Moldova și-au exprimat intenția de a oferi suport în continuare pe domeniul finanțelor publice

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Colaborarea între Ministerul Finanțelor şi Agențiile Națiunilor Unite (UN) din Republica Moldova, proiectele implementate și cele în desfășurare, dar și prioritățile de asistență au fost subiectele discutate de către ministrul Veronica Sirețeanu și reprezentanții Agențiilor UN din țara noastră, în cadrul unei întrevederi la minister.  

Ministrul a comunicat despre prioritățile ministerului, menționând suportul oferit de Agențiile UN în domeniile de competență, totodată apreciind asistența oferită în elaborarea proiectului Strategiei de Dezvoltare a Managementului Finanțelor Publice 2030.

La rândul lor, oficialii agențiilor UN au subliniat importanța domeniilor gestionate de minister și au informat că vor continua să ofere suport în realizarea obiectivelor stabilite.

La întrevedere au participat reprezentanții Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii UNICEFF, Programului Alimentar Mondial FAO; Entității Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor UN Women; Oficiului Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului OHCHR; Fondului Națiunilor Unite pentru Populație UNFPA; Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), UNDP.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!