ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

08:35 | 24.03.2023 Categorie: Comunicate

Cooperarea dintre Ministerele Finanțelor din Moldova și Polonia, discutată de către miniștrii Veronica Sirețeanu și Magdalena Rzeczkowska

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Ministrul Finanțelor Veronica Sirețeanu a avut o discuție cu ministrul Finanțelor din Polonia, Magdalena Rzeczkowska, iar cu acest prilej au discutat cu privire la cooperarea dintre cele două instituții și schimbul de experiență în acest sens. 

Ministrul Veronica Sirețeanu a vorbit despre prioritățile instituției pe care o conduce, dar și despre proiectele inițiate la minister și a subliniat interesul țării noastre în aprofundarea cooperării bilaterale, în domenii de interes comun. 

La rândul său, ministrul Magdalena Rzeczkowska a exprimat deschiderea sa pentru cooperare și a informat despre disponibilitatea instituției sale de a împărtăși bunele practici. 

La finalul discuțiilor, ministrul Sirețeanu a lansat invitația de a fixa o întrevedere la Washington, SUA, unde ambele oficiale vor participa la ședințele de primăvară a Fondului Monetar Internațional și grupului Băncii Mondiale, în perioada 10-16 aprilie 2023.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!