ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

09:51 | 24.03.2023 Categorie: Comunicate

Întrevederea ministrului Finanțelor cu șeful Oficiului Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în Republica Moldova

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Joi, 23 martie, la sediul Ministerului Finanțelor, ministrul Veronica Sirețeanu a avut o întrevedere cu Floris van Eijk, Șeful Oficiului Ambasadei Regatului Țărilor de Jos. 

Dialogul a fost axat pe aspecte ale cooperării comune, prioritățile Ministerului Finanțelor din agenda programului de activitate al Guvernului, situația bugetară curentă și despre suportul părții olandeze, dar au analizat și posibilitatea fortificării cooperării moldo-olandeze. 

Oficialii au discutat și despre componenta de educație financiară și activitățile pe care le organizează Ministerul Finanțelor în Săptămâna Internațională a Educației Financiare, menționând că aceasta reprezintă o prioritate pentru Minister. 

Ministrul Sirețeanu a mulțumit părții olandeze pentru suportul oferit Republicii Moldova și a exprimat deschiderea pentru fortificarea relațiilor bilaterale cu Regatul Țărilor de Jos, și implementarea unor proiecte comune. 

La rândul său, Floris van Eijk i-a urat mult succes dnei ministru în activitatea pe care o desfășoară și a exprimat toate deschiderea și susținerea sa.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!