ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei

12:50 | 24.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian l-a primit astăzi pe Marko Șevcenko, Ambasador al Ucrainei în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Oficialii au efectuat un schimb de opinii asupra procesului de reglementare transnistreană, evoluțiilor și perspectivelor acestuia în contextul regional actual. A fost făcută și o trecere în revistă a discuțiilor purtate în ultima perioadă de către vicepremierul Serebrian cu diverse părți implicate în procesul de negocieri. Viceprim-ministrul a reiterat invitația către noul reprezentant special al Ucrainei pentru reglementare transnistreană de a vizita Chișinăul după intrarea sa în funcție.  

Foto: Biroul politici de reintegrare

img23002386

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!