ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă un deputat a anunțat că părăsește fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

09:23 | 25.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Deputatul Irina Lozovan a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Totodată, aceasta a declarat că pleacă și din rândurile Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Irina Lozovan a afirmat că va deveni deputat independent și se va alătura Mișcării Pentru Popor.

„Când oamenii ne-au delegat parlamentari, ne-au obligat și să luptăm pentru drepturile și interesele lor legitime. Ar fi trebuit să devenim acel stâlp care nu se temea să ne apere interesele comune de dragul bunăstării țării. Din păcate PSRM nu poate supraviețui fără un lider”, a punctat deputatul.

Irina Lozovan este al doilea parlamentar care părăsește fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. La mijlocul săptămânii trecute, un anunț similar a fost făcut și de către deputatul Alexandr Nesterovschi. 

img23002404

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!