ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Grosu a discutat cu un grup de parlamentari din Camera Deputaților și din Senatul României

18:24 | 27.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat cu un grup de parlamentari din Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului României pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații, precum și din Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României. Cele două delegații parlamentare se află în vizite de lucru la Chișinău în aceste zile, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Oficialii au discutat despre bunele relații bilaterale dintre Republica Moldova și România, despre avansarea parcursului de integrare europeană a țării noastre și sprijinul important acordat de România.

„Integrarea europeană este proiectul nostru de țară, iar România ne este aproape în acest proces. Prin aceste vizite și schimb de experiențe realizăm că relațiile noastre bilaterale au ajuns la o normalitate. Anul 2023 este important în procesul nostru european și nu avem timp de greșeli. Noi trebuie să învățăm din experiența altor state, iar România este gata să ne ajute în bunele practici și aproximarea legislației”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Foto: Parlament

img23002455

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!