ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata de fotbal a jucat la egalitate cu Cehia în preliminariile Campionatului European

10:41 | 28.03.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Naționala R. Moldova la fotbal a remizat aseară pe teren propriu cu selecționata Cehiei, scor 0-0, în cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului European 2024, relatează MOLDPRES.

În cealaltă partidă a grupei E, Polonia a învins Albania cu 1-0.

În primul meci din preliminariile Campionatului European, tricolorii de asemenea au remizat, la 24 martie, cu reprezentativa din Insulele Feroe, scor 1-1.

Potrivit FMF, în clasamentul grupei conduce Cehia, cu 4 puncte. Urmează Polonia, cu 3 puncte, R. Moldova, 2, Feroe, 1 punct și Albania, fără puncte.

Pentru echipa antrenată de Serghei Cleșcenco urmează meciurile cu Albania în deplasare, pe 17 iunie, și cu Polonia acasă, pe 20 iunie.

Foto: FMF

img23002466

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!