ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

GALERIE FOTO Serviciile municipale din capitală intervin pentru a înlătura consecințele avariilor provocate de vânt

15:21 | 28.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Toate serviciile municipale din capitală se află pe teren pentru a înlătura consecințele avariilor provocate de vântul puternic, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei, angajații Întreprinderii municipale „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” sunt antrenați în curățarea și evacuarea arborilor doborâți de vânt și salubrizarea teritoriilor aferente.

Totodată, angajații Întreprinderii municipale Regia „Exdrupo” intervin la restabilirea indicatoarelor rutiere, care au fost doborâte sau avariate. De asemenea, pe parcursul nopții trecute, a fost verificat sistemul de canalizare pluvială pentru a asigura funcționarea acestuia în regim normal.

Autoritățile locale au îndemnat cetățenii să raporteze cazurile problematice la Dispeceratul Central Municipal - 022 22 22 67 sau 022 22 26 04. Acestea au îndemnat persoanele să nu parcheze mașinile sub copaci, să iasă afară doar în caz de necesitate și să supravegheze copiii.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunţat pentru astăzi Cod galben de schimbare bruscă a vremii. Meteorologii au prognozat precipitaţii puternice (15-20 l/m2), iar vântul nord-estic se va intensifica până la 18-23 m/s.

img23002487

img23002487

img23002487

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!