ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu reprezentanții delegației Uniunii Democratice Internaționale

12:36 | 29.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu o delegație a Uniunii Democratice Internaționale (IDU), condusă de reprezentantul IDU, Christopher Fussner, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Discuțiile au vizat securitatea Republicii Moldova și a regiunii, dar și reformele pe care țara noastră reușește să le realizeze, chiar și pe timp de criză.

Președintele Maia Sandu a mulțumit delegației pentru solidaritatea partidelor membre din Uniunea Democratică Internațională cu parcursul european al țării noastre. „Acum, mai mult ca niciodată, Republica Moldova are nevoie de susținerea tuturor forțelor democratice pentru a rămâne parte a lumii libere”, a menționat șefa statului în cadrul întrevederii.

Foto: Președinție

img23002516

img23002516

img23002516

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!