ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Astăzi este ultima zi când polița de asigurare medicală poate fi cumpărată cu reducere. De mâine va costa 12 636 lei

09:01 | 31.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Astăzi este ultima zi în care persoanele care sunt obligate să se asigure în mod individual mai pot beneficia de facilități la achitarea primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, azi, prin intermediul Serviciului guvernamental de plăţi electronice MPay achitarea poate fi efectuată până la ora 24:00.

Începând de mâine, 1 aprilie, prima de asigurare în sumă fixă va fi achitată în mărime integrală (12 636 lei), precum şi penalități. De asemenea, statutul de asigurat va fi acordat deja după şapte zile din momentul achitării.

Foto simbol

img23002602

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!