ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației și Cercetării

10:09 | 19.04.2023 Categorie: Comunicate

A fost dat startul înregistrării participanților la Forumul Național al Lucrătorilor de Tineret

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. A început înregistrarea pentru participarea la Forumul Național al Lucrătorilor de Tineret din Republica Moldova - ediția 2023, care va avea loc la Chișinău, în perioada 2-5 mai. La eveniment sunt așteptați lucrătorii de tineret din cadrul organizațiilor și centrelor de tineret, structurilor informale de participare a tinerilor, liber profesioniștii din domeniu.   

Forumul este organizat la inițiativa Institutului de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, Agenția Națională pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret, precum și alți parteneri de dezvoltare. Participanții vor pune în discuție ultimele evoluții în domeniul politicilor de tineret și vor analiza implementarea Strategiei de dezvoltare a sectorului de tineret „Tineret 2030” și a Programului privind implementarea acesteia pentru anii 2023-2026, politicile şi programele de tineret planificate pentru anii viitori, prioritățile de dezvoltare a Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret. 

Lucrătorii de tineret se pot înscrie completând formularul de participare: 

https://forms.gle/tzSuNqgRm3rtncpL7 

Persoanele selectate vor fi anunțate suplimentar printr-un email la adresa indicată în formular.

Termenul-limită este 25 aprilie 2023, ora 23:59.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!