ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei tineri își vor face stagiul la Parlament

15:53 | 19.04.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Trei tineri vor fi stagiari la Parlament în sesiunea de primăvară. Programul de stagii se va desfășura în perioada 25 aprilie-20 iulie, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, tinerii vor activa în Direcția relații interparlamentare și Secretariatul Comisiei politică externă și integrare europeană. Timp de trei luni, ei vor fi inițiați în activitatea parlamentară și implicați în realizarea activităților specifice subdiviziunilor, prin punerea în aplicare a cunoștințelor dobândite în anii de studii. Pe întreaga durată a programului tinerii vor fi ghidați de către un coordonator, iar, la final, aceștia vor primi certificate de realizare a stagiului de practică la Parlament.

Anual, în Secretariatul Legislativului se desfășoară stagii de practică, care oferă posibilitate tinerilor de a înțelege mecanismul de funcționare a instituției parlamentare, dar și de a obține o experiență profesională.

img23003140

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!