ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accident rutier produs la Leușeni: Un biciclist a decedat la fața locului

12:08 | 20.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident rutier produs în apropierea localității Leușeni, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a specificat că un automobil de model VW T-5, condus de un bărbat de 33 ani, a tamponat un biciclist, care se deplasa pe marginea traseului, pe contrasens - neregulamentar.

„În urma impactului, biciclistul, originar din raionul Cahul, a decedat la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul „Drager", rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat”, a spus Cristina Vicol.

Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Foto: MAI

img23003171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!