ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sfârșitul lui aprilie va fi caracterizat de vreme capricioasă şi instabilă

17:41 | 28.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Ultima perioadă din aprilie şi startul lunii mai se anunţă cu vreme ploioasă şi  temperaturi instabile, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, vremea pentru minivacanță se prevede capricioasă. În orele de zi pe 30 aprilie, predominant în estul țării, iar pe 1 mai, izolat în teritoriu, vom avea parte de ploi slabe cu unele intensificări ale vântului. În restul intervalului vor fi perioade cu soare și înnorări trecătoare.

Temperatura minimă a aerului noaptea pe 29 aprilie va fi cuprinsă între +1..+3ºC și se va menține pericol de înghețuri la suprafața solului și izolat în aer, cu intensitatea de -1..-2°C, în restul perioadei temperatura minimă va crește până la +2..+8ºC.

Maximele zilei vor avea tendință de creștere treptată, de la +12..+17ºC până la +15..+20ºC.

 Foto: SHS

 

 

 

img23003413

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!