ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Ziua internațională a familiei, la Teatrul de Păpuși „Licurici” va fi prezentat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”

12:55 | 13.05.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 13 mai /MOLDPRES/. De Ziua internațională a familiei, pe scena Teatrului Republican de Păpuși „Licurici” va fi prezentat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, relatează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a informat că spectatorii pot vedea piesa în ziua de luni, 15 mai, ora 14:30.

„Un spectacol plin de învățăminte și povețe despre două fete: una bună la inimă și muncitoare, care până la urmă, datorită frumuseții sufletului ajunge să-și găsească fericirea și una rea, mincinoasă și zgârcită. Adaptarea piesei a fost realizată după povestea lui Ion Creangă. Este un spectacol interactiv cu păpuși și actori la vedere, care se adresează tuturor copiilor și, de ce nu, adulților”, a spus Ala Toma.

Repertoriul teatrului pentru luna mai poate fi văzut pe pagina oficială: https://www.licurici.md/#.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

Foto: Teatrul „Licurici”

img23003816

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!