ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ședința CC privind verificarea constituționalității Partidului Politic „Șor” a fost amânată

11:14 | 17.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 17 mai /MOLDPRES/. Ședința Curții Constituționale (CC) privind examinarea sesizării Guvernului referitor la verificarea constituționalității Partidului Politic „Șor” a fost amânată pentru data de 12 iunie, informează MOLPRES.

Președintele Curții Constituționale, Nicolae Roșca, a anunțat că atunci vor fi prezentate pledoariile finale.

„Materialele cauzei au fost aduse la cunoștință. Fiecare parte a recepționat copiile acestora. Partidul Politic „Șor” a obținut copiile tuturor actelor anexate la dosar. Totodată, a fost prezentată opinia avocaților și reprezentanților Partidului Politic „Șor”. Ceilalți reprezentanți, care au fost prezenți la ședință, s-au pronunțat prin opinii, comentarii și adresarea întrebărilor asupra documentelor menționate. Plenul Curții Constituționale anunță întrerupere pentru pregătirea și prezentarea pledoariilor finale”, a spus Nicolae Roșca.

Continuarea ședinței va avea loc pe 12 iunie, începând cu ora 10.00.

Procesul de examinare a sesizării Guvernului privind verificarea constituționalității Partidului Politic „Șor” a început pe 10 mai.

img23003930

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!